Καλάθι Αγορών

τηλ: 211-1825514

Ωράριο Εξυπηρέτησης: Δευ - Παρ, 08:00 - 17:00

Μεγαλύτερες μπαταρίες για τα νέα iPhones

Η Apple ενδέχεται να μην ανακοινώσει το iPhone του 2021 έως το δεύτερο εξάμηνο του έτους, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τη φήμη, με μια νέα έκθεση αυτή την εβδομάδα να βγαίνει από τον αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo. Σε ένα σημείωμα που έλαβε η MacRumors, ο Kuo λέει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα iPhone το 2021 που θα έχουν τα ίδια μεγέθη με τη σειρά 2020. Αυτό σημαίνει ότι η μίνι παραλλαγή θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα ακόμη έτος. Ενισχύοντας μια αναφορά τον περασμένο μήνα από γνωστούς διαρροείς Max Weinbach και άλλους, ο Kuo είπε ότι τα μοντέλα iPhone 13 Pro θα διαθέτουν ενεργειακά αποδοτικές οθόνες LTPO 120Hz (πολυκρυσταλλικό οξείδιο χαμηλής θερμοκρασίας). Τα μοντέλα Pro θα περιλαμβάνουν επίσης μια ενημερωμένη εξαιρετικά ευρεία κάμερα που θα διαθέτει έναν ταχύτερο φακό διαφράγματος f / 1.8 που περιλαμβάνει αυτόματη εστίαση.

Τα μοντέλα του 2021 δεν θα έχουν δραστικά διαφορετικό σχεδιασμό από τα αντίστοιχα του 2020. Ωστόσο, χάρη σε μερικές μικρές ανακαλύψεις μηχανικής, σύμφωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνουν μεγαλύτερες μπαταρίες και μικρότερες διακοπές οθόνης. Ο Kuo είπε ότι το iPhone δεν θα μετακινηθεί σε USB-C το 2021, αλλά ούτε η Apple θα παρουσιάσει ένα τηλέφωνο φέτος που δεν περιλαμβάνει καθόλου θύρες. Εσωτερικά, και τα τέσσερα τηλέφωνα διαθέτουν το modem X60 5G της Qualcomm. Το ραδιόφωνο 5nm είναι μικρότερο και αποδοτικότερο από το μόντεμ X55 που βρίσκεται στη σειρά iPhone 12.

Συγκεκριμένα, η σημείωση δεν αναφέρει ότι η Apple προσθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη στα μοντέλα του 2021. Σύμφωνα με μια έκθεση του Bloomberg’s Mark Gurman που δημοσιεύτηκε στις αρχές του έτους, αυτή ήταν μια από τις κύριες αναβαθμίσεις που η Apple είχε σκεφτεί για το 2021. Φαίνεται επίσης ότι το Touch ID είναι εκτός πίνακα, με τον Kuo να σημειώνει ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να τραβήξτε μια σελίδα από το iPad Air και ενσωματώστε την τεχνολογία στο κουμπί λειτουργίας του μοντέλου 2021.

Η σημείωση του Kuo περιλαμβάνει επίσης μερικές πληροφορίες για τις σειρές iPhone 2022 και 2023 της Apple. Σύμφωνα με τον αναλυτή, τουλάχιστον μερικά μοντέλα iPhone του επόμενου έτους θα διαθέτουν μια κοπή Samsung με διάτρηση. Το κατά πόσο ολόκληρη η σειρά εγκαταλείπει τη διαχωριστική εγκοπή της Apple θα εξαρτηθεί από τις αποδόσεις παραγωγής πάνελ. Ο Κούο δεν είπε τι θα σημαίνει η κίνηση για το Face ID. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple ετοιμάζει επίσης ένα νέο μοντέλο SE με συνδεσιμότητα 5G και έναν ταχύτερο επεξεργαστή που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει η εταιρεία το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φυσικό κατάστημα

Επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση Ταβουλάρη 19, 111 41 Αθήνα (Πλησίον Ηλ. Σταθμού Άνω Πατησίων)

Γρήγορες αποστολές

Όλα μας τα προϊόντα που είναι σε άμεσο στοκ αποστέλλονται ταχύτητα

Διεθνή brands

Στο iTOTAL θα βρείτε υψηλής ποιότητας προϊόντα από μεγάλα και αναγνωρισμένα brands

100% Ασφάλεια Πληρωμών

Συνεργαζόμαστε με τη Viva Wallet και σας προσφέρουμε ένα σύστημα πληρωμών με 100% ασφάλεια