Καλάθι Αγορών

τηλ: 211-1825514

Ωράριο Εξυπηρέτησης: Δευ - Παρ, 08:00 - 17:00

Η Apple προειδοποιεί τους χρήστες με βηματοδότη

Πιθανότατα δεν χρειάζεστε κάποιον να σας πει ότι οι μαγνήτες και οι ιατρικές συσκευές που σώζουν ζωές δεν αναμιγνύονται, αλλά η Apple θέλει να το καταστήσει καθαρά καθαρό. Η MacRumors έμαθε ότι η Apple ενημέρωσε πρόσφατα ένα έγγραφο υποστήριξης για να προειδοποιήσει να μην διατηρήσει τα αξεσουάρ iPhone 12 και MagSafe πολύ κοντά σε βηματοδότες, απινιδωτές και άλλα εμφυτεύματα που ενδέχεται να ανταποκρίνονται σε μαγνήτες και ραδιόφωνα. Θα πρέπει να τα κρατάτε τουλάχιστον έξι ίντσες μακριά σε κανονική χρήση ή τουλάχιστον ένα πόδι μακριά εάν το iPhone φορτίζει ασύρματα.

Η εταιρεία υποστήριξε ότι ο επιπλέον αριθμός μαγνητών δεν πρέπει να αυξάνει τους κινδύνους σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα iPhone. Ακόμα, η ειδοποίηση έρχεται λίγες μέρες αφότου οι γιατροί ανέφεραν ότι τα νέα τηλέφωνα θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα εμφυτεύματα. Σε μια δοκιμή, διαπίστωσαν ότι ένα iPhone 12 κλωτσούσε ένα εμφύτευμα απινιδωτή σε κατάσταση αναστολής όταν πλησίασε.

Αυτό πιθανότατα δεν θα είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα εάν κρατάτε το iPhone σας στην τσέπη σας και διαφορετικά το χρησιμοποιείτε κανονικά. Μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν βάζετε το ακουστικό σας σε μερικές τσέπες με παλτό και πουκάμισο, και μπορεί επίσης να είναι ένα πρόβλημα εάν τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας στο στήθος σας όταν χαλαρώνετε στον καναπέ. Με άλλα λόγια, να προσέχετε τι υπάρχει στο σώμα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φυσικό κατάστημα

Επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση Ταβουλάρη 19, 111 41 Αθήνα (Πλησίον Ηλ. Σταθμού Άνω Πατησίων)

Γρήγορες αποστολές

Όλα μας τα προϊόντα που είναι σε άμεσο στοκ αποστέλλονται ταχύτητα

Διεθνή brands

Στο iTOTAL θα βρείτε υψηλής ποιότητας προϊόντα από μεγάλα και αναγνωρισμένα brands

100% Ασφάλεια Πληρωμών

Συνεργαζόμαστε με τη Viva Wallet και σας προσφέρουμε ένα σύστημα πληρωμών με 100% ασφάλεια