Καλάθι Αγορών

τηλ: 211-1825514

Ωράριο Εξυπηρέτησης: Δευ - Παρ, 08:00 - 17:00
Απαντήσεις στις πιο

Συχνές Ερωτήσεις

Τη στιγμή που η παραγγελία θα φύγει από εμάς και θα παραδοθεί στην courier, χρειάζονται συνήθως 48 ώρες για να φτάσουν στον προορισμό τους. Ο χρόνος αυτός όμως μπορεί να εξαρτηθεί από μια πληθώρα παραγόντων, που είναι πέρα από τον δικό μας έλεγχο.

Θα σας αποστείλουμε ένα email και ένα SMS με τον κωδικό αποστολής της courier, τη στιγμή που η παραγγελία θα φύγει από μας.

Αν διαπιστώσετε οποιοδήποτε λάθος στα είδη που παραγγείλατε, ή στα στοιχεία που μας δηλώσατε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να προλάβουμε να τα διορθώσουμε, πριν στείλουμε την παραγγελία σας.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το itotal.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Mέσω πιστωτικώνχρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro
  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Επί τόπου, στο κατάστημά μας

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται σε συνεργασία με εταιρείες ταχυμεταφορών (courier). Επιλέγουμε την πιο κατάλληλη εταιρεία, ανάλογα με την περιοχή σας, ώστε να λάβετε τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατόν.

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν με χρέωση 3€ (+2 ευρώ σε περίπτωση αντικαταβολής) για όλες τις παραγγελίας σας εντός Ελλάδας.

Η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς (στον τόπο παράδοσης) εντός 48 ωρών για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας), ενώ ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται σε 96 ώρες για δυσπρόσιτες περιοχές.

Τέλος, αν επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε αυτοπροσώπως της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, Ταβουλάρη 19, 111 41 Αθήνα (Πλησίον Ηλ. Σταθμού Άνω Πατησίων).

Συνεργαζόμαστε με την Viva Wallet για τις πληρωμές μέσω κάρτας.

Η VIVA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα εφαρμόζοντας σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των πληροφοριών/δεδομένων που καταχωρείτε στο viva.gr. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εκτέλεσης μίας συναλλαγής η αυθεντικότητα του εξυπηρετητή (server) του viva.gr εξασφαλίζεται μέσω πιστοποίησης από την διεθνώς αναγνωρισμένη Thawte (περισσότερες πληροφορίες αναφέρονται στον δικτυακό τόπο της εταιρίας https://www.thawte.com)

Φυσικό κατάστημα

Επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση Ταβουλάρη 19, 111 41 Αθήνα (Πλησίον Ηλ. Σταθμού Άνω Πατησίων)

Γρήγορες αποστολές

Όλα μας τα προϊόντα που είναι σε άμεσο στοκ αποστέλλονται ταχύτητα

Διεθνή brands

Στο iTOTAL θα βρείτε υψηλής ποιότητας προϊόντα από μεγάλα και αναγνωρισμένα brands

100% Ασφάλεια Πληρωμών

Συνεργαζόμαστε με τη Viva Wallet και σας προσφέρουμε ένα σύστημα πληρωμών με 100% ασφάλεια